Jag producerar LED-slingor!

På söndag är det återigen dags för hemmamatch på Östgötaporten. Matchvärd är Maxi ICA Stormarknad som bland annat kommer att ha en 10 sekunder lång slinga rullandes på LED-skärmen längs långsidan. Eftersom jag brukar producera en del av de slingorna tänkte jag dela med mig av några utav dem. Samtliga producerade Photoshop och Final Cut.

Allsvenskan 2017
Allmän LED för Allsvenskan. Budskapet och det grafiska materialet levererades av SEF (Svensk elitfotboll).

 


Gigantprint

Enklare animation av Gigantprints logotyp.

 


Länsförsäkringar

En del i kampanjen av Länsförsäkringars nya kontor. Togs fram i samspel med BYN kommunikation. De tog fram idén och utifrån den skapade jag animationen.

 


Ocay

Enklare animation av Ocays logga och färger.

 


Stadium Sportscamp

Bakgrunden är skapad utifrån Sportscamps färger och därefter en enklare textanimation med information.