Pressansvarig och Europa-kval

Den senaste månaden har jag hållit till på IFK Norrköping när den ordinarie medieansvarige hade semester. Under den tiden har en norsk scout tillsats, Nicklas Bärkroth sålts till Lech Poznan, det har varit träningsstart och lottning och Europa League-kval. Det har med andra ord varit fullt upp och jag har varit delaktig i allt från marknadsföring, artikelskrivande, nyhetsrapportering och en live-sändning på Facebook. Det största var däremot just den där Europa League-kvalmatchen mot FC Prishtina där jag var pressansvarig. Med ansvar för presskonferenser och ackreditering och övriga pressfrågor var det fantastiskt roligt jobb som jag definitivt tar med mig mycket ifrån. Förberedelser och ansvar – från noll till hundra.

Nu är jag återigen öppen för nya förslag! 

PS. Jag kommer fortsätta att göra lite grejer för IFK Norrköping. Därför har jag skapat en ny undersida med mina nuvarande projekt och vad jag gör just nu.