Säsongens sista krönika

Säsongens sista krönika är levererad – som finns att läsa här. För snart ett år sen tipsade min  uppsatskompanjon från universitetet om att Bosse Petersson och ViLirare var på jakt efter nya krönikörer. “Varför inte?” tänkte jag och slängde iväg ett mail och anmälde mitt intresse. Sedan augusti 2016 har jag skrivit 41 krönikor varje måndag med uppehåll för julen. Texter som lokal fotboll, internationell fotboll, övergångar, finaler och mästerskap. Ett uppdrag som jag hoppas kommer att fortsätta med även efter semestern.

I övrigt är det full fart hos IFK Norrköping. Där är spelarna tillbaka efter en veckas ledighet och under eftermiddagen kommer det upp med en intervju med Jón Gudni Fjóluson om vårsäsongen som varit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.