Hej!

Det vore lägligt med en introduktion och just den här domänen har florerat under lite olika kategorier de senaste åren. Från en fotbollsblogg till en plattform där jag presenterar mig själv och mitt arbete.

Med en familj som ägnat de allra flesta åren inom café- och restaurangbranschen (där jag själv jobbat också – ingen överraskning där) så ville jag helt enkelt göra något annat. Efter tre år och en kandidatexamen inom kultur, samhälle och mediegestaltning har jag hunnit med både journalistik, kommunikation och grafisk design och det är just det som ligger grunden till Fyra tre tre kommunikation – att jag vill visa upp vad jag kan och vad jag gör.

En frilansande skribent och kommunikatör med andra ord. Tillika fotbollsnörd och musiker som gärna kombinerar allt det där.

Efter en månad i Nyköping som lokalreporter på Södermanlands Nyheter är jag tillbaka i Norrköping där jag för tillfället hjälper IFK Norrköping.